Companie

Alaturi de dumneavoastra

Clienții noștri ne-au inspirat filozofia după care ne ghidăm și ne-au motivat să oferim soluții dinamice oricărui tip de client:
Principii

Satisfactie

Soluții unice și inovative, opțiuni multiple de călătorie și o dorință organizațională de a vă propune călătorii de cea mai bună valoare, oferind satisfacție atât managementului, cât și călătorilor.

Integritate

Integritate și relații construite pe principiile productivității și durabilității. Suntem onești și promovăm o comunicare deschisă cu clienții noștri.

Economii

Oferim cele mai bune servicii, management complet al călătoriilor și sisteme de rezervare și raportare de ultimă generație pentru a asigura maximum de economii și valoarea pentru toate cheltuielile de călătorii ale companiei dumneavoastră.
Mod de lucru

Știm ce înseamnă pentru dumneavoastră timpul și banii. Vom fi alături de dumneavoastră pentru a face din călătorii o experiență plăcută, dar și pentru a maximiza resursele. Tehnologia noastră de ultimă generație ne dă posibilitatea de a vă oferi cele mai bune oferte pentru nevoile dumneavoastră.

Printre clienţii noştri, ca parteneri de drum lung, se numără atât corporaţii cât şi turişti individuali care ne-au oferit încredere şi se bucură de întreaga noastră atenţie.
In prezent echipa DIMAS, include consultanti specializati in vacante, ticketing aerian, rezervari hoteliere, rent-a-car, organizare evenimente, capabili sa iti ofere servicii de calitate in cadrul celor 3 divizii: Dimas Tourism, Dimas Corporate & Events si Dimas Rent a Car.

Pe scurt, acestia suntem noi, cei de la DIMAS si am fi onorati sa devii clientul nostru. Vom face tot posibilul sa iti demonstram ca pasiunea poate face minuni. Iar pentru asta suntem gata sa muncim mult. Foarte, Foarte mult!

Cu aleasa consideratie,
Sebastian DRAGHICI
General Manager